Ga de uitdaging aan!

Werken bij Plantage 87

Wil je graag werken in een enthousiast team waarbij saamhorigheid voorop staat en creativiteit en ambitie keywords zijn? Dan ben je bij ons op de juiste plek.

Vacatures

Elke dag biedt nieuwe avonturen. Werken met de meest verse producten, in een keuken die niet wars is van innovatie. Voel jij je daartoe aangetrokken? Dan ben jij misschien wel diegene die ons team kan komen versterken. Momenteel hebben wij onderstaande vacatures openstaan.

Ons team

Onze witte en zwarte brigade hebben gemeen dat zij zonder uitzondering het onderste uit de kan halen om de gasten optimaal te plezieren. Het contact tussen de ‘voor-’ en ‘achterkant’ is relaxed en perfect op elkaar afgestemd. Aan alles wordt zorg besteed: de wijnglazen zijn glanzend gepoleerd, servies en bestek is van onberispelijke kwaliteit en de tafels worden zorgvuldig gedekt. In de open keuken heerst een koortsachtig enthousiasme. Jong talent leert van ervaren vakmensen én vice versa. Met elkaar gaan we de uitdaging aan om elke dag opnieuw het beste van onszelf te laten zien.

De werksfeer is prettig en naast concentratie en discipline is er regelmatig tijd voor een gebbetje. We gaan regelmatig op culinaire excursies en maken tijd voor gezellige teamuitjes. We staan open voor ideeën en vernieuwing en vormen met elkaar een hecht team. En dat is nodig om met plezier en enthousiasme ons mooie vak uit te kunnen oefenen.