Ons verhaal

Denken in smaken

Wij zijn dagelijks bezig met het creëren van de mooiste gerechten en passende wijnen. Puur, vers, rijk aan smaak, zonder overbodige opsmuk. Een keuken waar je altijd naar terugverlangt.

Vroeger wilde ik dierenarts worden of kok. Het werd kok en daar heb ik nooit een nanoseconde spijt van gehad. Ik vind creëren met wat de natuur te bieden heeft het allermooiste wat er is. Mijn hoofd staat nooit stil. We wisselen vaak van menu want ik wil vrij kunnen zijn om te spelen met kleur, geur en smaak. Wendie en ik vullen elkaar naadloos aan want als gastvrouw en sommelier is zij altijd bezig om de mooiste smaakcombinaties tussen wijn en spijs te bedenken. De seizoenen vormen onze leidraad. Ik ga elke ochtend onze moestuin in en kom met de meest verse producten in mijn handen en tal van ideeën in mijn hoofd terug. Met ons team gaan we dan aan de slag om het mooiste en het beste voor onze gasten op tafel te zetten.

Onze keuken

Wij voelen bovengemiddeld liefde voor alles wat met eten, drinken en genieten te maken heeft. Onze keuken is speels, op klassieke basis geschoeid, met pure en zuivere smaken. Kenmerkend vanwege het gebruik van lichte zuurtjes. Wat wij ’s morgens oogsten, ligt dezelfde dag nog op het bord. Je kunt ons niet blijer maken dan een tevreden gast aan het einde van de lunch of het diner. Want dan hebben we het goed gedaan en zijn we in staat geweest onze gasten een opperste smaakbeleving mee te geven.

De wijnen

Onze wijnen kopen wij kleinschalig in omdat er voortdurend veel moois op de markt verschijnt en daar willen we op inspelen. Dat kunnen nieuwe wereldwijnen zijn maar ook fijne klassiekers. Onze voorkeur gaat uit naar frisse, frivole en speelse smaken passend bij onze keukenstijl. Maar het kan ook zo maar zijn dat Wendie een spannende wijn ontdekt waar ik dan vervolgens een gerecht omheen bedenk. Op onze wijnkaart staan ruim 100 labels en wij adviseren de gast met alle plezier om passende keuzes te maken. Daarnaast schenken we arrangementswijnen of een wijn naar keuze per glas.