Wederom en met stip in de Lekker 500!

Enorm trots zijn wij om wederom in de Lekker 500 te zijn vermeld, dit maal zelfs met stip! Een knappe prestatie van ons gehele team. Lees hieronder de gehele recensie:

Wat fijn als jonge ondernemers 't rooien. Vorig jaar nieuw in Lekker en dit jaar met stip geprolongeerd, deze houtbetimmerde parel aan de Braassemermeer op het terrein van een watersportcentrum. Patron-cuisinier Stephan Möllers en zijn vrouw Wendie streken hier neer na een succesvolle periode in De Dyck in Woubrugge en veroverden opnieuw ieders hart met hun uitstekende en aanstekelijke keuken en de gastvrije bediening. Möllers leerde het vak in sterzaken en dat is te proeven: zijn amuse van ossenstaart-rillettes met een dressing van aardappel en karnemelk is van grote klasse. We nemen de mooiste wijn van zijn kleine kaart (Chateau de Santenay, een aangenaam lichte chardonnay) en laten het huismenu over ons komen. Dat begint met tartaar van zeebaars, met het mes gesneden en op smaak gebracht met augurk en citroen, gepresenteerd met gefrituurde kappertjes en saus van eigeel en groene kruiden. Zacht-hartig en met prachtige zuren. Gevolgd door snoekbaars uit de plas. Perfect op de huid gebakken en opgediend met rijstpasta, ltaliaanse salami, Parmezaan en truffelsaus. Ook het hoofdgerecht, gebraden runderezel, is mals en sappig en komt met licht gefermenteerde spitskool, rode ui en jus van Jamaicaanse peper. Een variant van Braziliaanse caipirinha - rumcocktail met limoen en rietsuiker - sluit de maaltijd af. Uitstekend!