Nieuws van de Plantage

Nieuw in de Lekker 500

Supertrots zijn wij op ons team voor deze topprestatie! Bijna een jaar open en nu al zo een mooie recensie in een blad geschreven door mensen met "know how" wiens mening wij zeer waarderen.

Lees verder

Euro-Toques 30 jaar!

Dit jaar bestaat Euro-Toques 30 jaar en dat wordt gevierd met een kookboek. We zijn er trots op te kunnen meedelen dat we benaderd zijn om hieraan mee te werken.

Lees verder

Nominatie Sterkste Schakel

De Sterkste Schakel richt zich op het opsporen van bedrijven in de regio Rijnland, die service, klantgerichtheid en klantvriendelijkheid de meest normale zaak van wereld vinden. Het bijzondere van deze verkiezing is dat bedrijven andere bedrijven nomineren. Wij zijn dan ook heel trots dat we hiervoor genomineerd zijn!

Lees verder

Uitbreiding wijnkaart

Na de nieuwe menukaart mocht de wijnkaart natuurlijk niet achterblijven. We hebben een aantal prachtige wijnen aan onze kaart toegevoegd. Bijvoorbeeld de Man O'War Sauvignon Blanc van Waiheke Island in Nieuw Zeeland. Wij zijn enthousiast. Komt u proeven?

Lees verder

Nieuwe gerechten op de kaart

We hebben weer veel nieuwe gerechten op onze kaart. Wat dacht u van een tartaar van verse vijgen met licht gezouten mascarpone, gesuikerde olijven en roomijs van venkelzaad?

Lees verder