Ons verhaal

Als klein jongetje wist ik het al zeker, ik wilde kok worden en dan het liefst met een eigen restaurant. Mijn passie voor het vak zorgde op jonge leeftijd al voor een sterke cv en de winst van het Nederlands kampioenschap voor jonge koks in 2004. Na het afronden van de Sterklas van het Gilde van Nederlandse meesterkoks kreeg ik de leiding over een brigade en ontwikkelde ik me als chef razendsnel.

Voor mijn (gast)vrouw lag dit iets anders. Wendie was werkzaam voor een luchtvaartmaatschappij, maar mijn gedrevenheid en  enthousiasme werkten aanstekelijk. De stap naar een horeca-opleiding werd gemaakt en mijn droom werd onze droom.

Via Haarlem (Lambermon’s), Rijswijk (Paul van Waarden restaurant), en Woubrugge (De Dyck) zijn we uiteindelijk neergestreken in Oude Wetering.

Met veel liefde en passie hebben we de afgelopen jaren voor onze werkgevers ons vak beoefend. Het bleef al die tijd kriebelen. Een eigen zaak bleef een grote wens. Alles doen zoals wij het graag zien. Met net zoveel liefde en passie en door dicht bij onszelf te blijven willen we met onze gasten de schoonheid van het vak delen. Pure gerechten begeleid door mooie wijnen voor een eerlijke prijs.